1-dels baddräkt för kvinnor Arena Rule Breaker

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Rule Breaker

Börjar på: 759,05 kr

607,24 kr

-20%
Upptäck den 1-delade simdräkten för damer Arena Rule Breaker, perfekt för vågade simmare som vill ha ultimat prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 759,05 kr

607,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Rule Breaker

Arena Rule Breaker 1-dels baddräkt för kvinnor är det perfekta valet för kvinnor med en passion för simning. Den är designad av det internationellt kända märket Arena och kombinerar stil, komfort och prestanda på ett perfekt sätt.

Simdräkten har en modern, elegant design med dynamiska färger som inte går obemärkt förbi vid poolkanten. Skärningen i ett stycke ger optimalt stöd och framhäver den feminina silhuetten. De smala, justerbara remmarna ger en feminin touch samtidigt som de ger en personlig passform.

Denna baddräkt är tillverkad av material av högsta kvalitet och erbjuder exceptionell komfort. Tyget i polyester och elastan är mjukt och torkar snabbt, så att du kan hålla dig torr och bekväm under hela simpasset. Dessutom har den utmärkt klor- och UV-beständighet, så att du kan njuta av din baddräkt under många simningspass.

Men den här simdräkten är inte bara vacker och bekväm, den är också utformad för att förbättra din prestanda i vattnet. Tyget är utformat för att ge riktad muskelkompression, vilket förbättrar blodcirkulationen och minskar muskeltrötthet, så att du kan simma längre och mer effektivt. Dessutom ger den stor rörelsefrihet tack vare sin åtsittande passform och flexibilitet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är Arena Rule Breaker Women's 1-piece swimming costume ett måste. Med sin snygga design, exceptionella komfort och förbättrade prestanda kommer den att hjälpa dig att uppnå dina mål i vattnet. Så vänta inte längre, lägg till denna simdräkt i din simgarderob och gör ett stänk vid nästa träningspass eller tävling.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006470-161
Färg vitmulti/blåecosmo
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen