1-dels baddräkt för kvinnor Arena Visual Waves Pro

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Visual Waves Pro

Börjar på: 697,83 kr

470,36 kr

-33%
Öka din simförmåga med Arena Visual Waves Pro damsimdräkt i 1 del - revolutionerande design av Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 697,83 kr

470,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Visual Waves Pro

OBSERVERA: Denna produkt kan vara liten i storleken. Om du är osäker mellan 2 storlekar, välj nästa storlek upp.

Arena Visual Waves Pro 1-dels baddräkt för damer är det perfekta valet för alla simmare. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och erbjuder unik stil och oöverträffad prestanda för dina simningspass.

Med sin eleganta, feminina design kommer denna baddräkt att förbättra din figur samtidigt som den erbjuder absolut komfort. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och mjuk mot huden, vilket garanterar en behaglig känsla vid varje rörelse i vattnet.

Oavsett om du är en tillfällig simmare eller ett proffs, har denna simdräkt utformats speciellt för att möta dina behov. Stretchmaterialet anpassar sig perfekt till din kropp och ger total rörelsefrihet för optimal prestanda i vattnet.

Arena Visual Waves Pro 1-delad simdräkt för kvinnor har också utformats för att vara resistent mot klor och UV-strålar, vilket garanterar en längre livslängd och livfulla färger även efter många simningspass. Dessutom torkar den snabbt på rapide så att du kan använda den igen vid nästa simning.

Oavsett om du simmar i poolen eller i havet erbjuder denna simdräkt utmärkt grepp och rörelsefrihet för optimal prestanda i vattnet. Den sömlösa designen och de smala remmarna gör att du kan röra dig fritt utan att det känns obehagligt.

Låt inte din simdräkt hindra dig från att simma. Välj 1-dels baddräkt för kvinnor Arena Visual Waves Pro och dyk ner i vattnet med stil och självförtroende. Beställ nu och upplev kvaliteten och prestandan hosArena för dina simsessioner.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006646-760
Färg navy/neonbluemulti/neon
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen