1-dels baddräkt för kvinnor Arena Talea

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Talea

Börjar på: 734,56 kr

550,93 kr

-25%
Upptäck Arena Talea 1-delad baddräkt för damer, designad för simning med stil och komfort av det berömda märket Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

550,93 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Talea

Upptäck 1-dels baddräkt för damer Arena Talea, designad av det kända märket Arena för simentusiaster. Denna simdräkt kombinerar perfekt stil, komfort och prestanda för att följa med dig under dina träningspass eller tävlingar.

Den 1-delade simdräkten är ett måste i varje simmares garderob. Tack vare sin åtsittande passform och högkvalitativa tyg ger den optimalt kroppsstöd och total rörelsefrihet. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation i vattnet.

Varumärket Arena är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter och simkunnighet. Med Talea baddräkt drar du nytta av all erfarenhet och kunskap från ett välkänt varumärke, för en ojämförlig simupplevelse.

Den eleganta, feminina designen på Arena Talea baddräkt kommer att förbättra din figur och ge dig självförtroende under dina simningspass. Den tidlösa färgen och de subtila detaljerna gör den till en tidlös baddräkt, perfekt för alla tillfällen.

Oavsett om du är en erfaren simmare eller en nybörjare, kommer Arena Talea 1-delad simdräkt att hjälpa dig att uppnå dina mål i vattnet. Det klor- och UV-beständiga tyget garanterar exceptionell hållbarhet, så att du kan njuta av din baddräkt säsong efter säsong.

Vänta inte längre med att unna dig Arena Talea 1-dels simdräkt för kvinnor och ta dig till vattnet med stil och självförtroende. Beställ den nu och gå med i gemenskapen av simmare som litar på Arena för deras simprestanda.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006744-550
Färg svart/multi
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen