1-dels baddräkt för kvinnor Arena Butterflies

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Butterflies

Börjar på: 759,05 kr

569,28 kr

-25%
Upptäck den 1-delade baddräkten för damer Arena Butterflies för optimal simning. Nu tillgänglig!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 759,05 kr

569,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Butterflies

Upptäck vår magnifika baddräkt i ett stycke för kvinnor Arena Butterflies, perfekt för dina simpass! Med sin eleganta design och livfulla färger kommer denna baddräkt att få dig att känna dig både snygg och bekväm i vattnet.

Tillverkad av det berömda märket Arena, känt för sina högkvalitativa produkter för idrottare, är denna simdräkt speciellt utformad för kvinnor. Med sin perfekta passform och smickrande skärning kommer den att förbättra din figur och ge dig oöverträffat självförtroende när du tränar eller tävlar.

Fjärilsmönstret på denna baddräkt ger en touch av femininitet och elegans till ensemblen. De ljusa, livfulla färgerna kommer inte att gå obemärkt förbi vid poolkanten och kommer att få dig att sticka ut med stil. Dessutom säkerställer det slitstarka, hållbara tyget att denna baddräkt förblir i perfekt skick, även efter många användningar.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare kommer denna simdräkt att hålla dig bekväm i vattnet. Det mjuka tyget som andas låter dig röra dig fritt och utan begränsningar, medan den ergonomiska skärningen anpassar sig perfekt till din kropp och säkerställer total rörelsefrihet.

Denna simdräkt är inte bara utformad för prestanda, den är också bekväm att bära. De justerbara remmarna och den U-formade ryggen ger extra stöd och anpassar sig till din kroppsform. Dessutom är simdräkten helfodrad för en mjuk och behaglig känsla mot huden.

Oavsett om du är en hängiven simmare eller bara letar efter en snygg, högpresterande simdräkt för din strandsemester, är Arena Butterflies one-piece simdräkt för kvinnor det perfekta valet. Lägg till den i din sportkollektion redan idag!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007220-550
Färg ljus svart/svart multi
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen