Vandringskängor för kvinnor Trezeta Drift WP

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Drift WP

Börjar på: 1 468,51 kr

1 101,35 kr

-25%
Upptäck vandringskängan för damer Trezeta Drift WP: bekväm, säker och slitstark tack vare Water Stopper-tekniken och Vibram® Inverness-sulan.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 468,51 kr

1 101,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Drift WP

Drift WP är en bekväm och säker vandringskänga i klassisk stil, perfekt för skogspromenader eller för säker vandring på bergsleder. Den speciella konstruktionen av Drift WP ger utmärkt anatomisk stabilitet.

premier Den smidiga ovandelen i mocka och vattentätt tyg ger en åtsittande och bekväm passform, medan fodret i ventilerande mesh ger optimal klimatkomfort för dina fötter.
För att ge bästa möjliga skydd mot väder och vind har vi utvecklat Trezeta Water Stopper-teknik, ett membran som förhindrar att vatten tränger in i skon.
Tån har spraygummiteknik, som är övergjuten direkt på ovandelen för att ge dina tår enastående skydd.
Fötterna förblir torra och helt skyddade: EVA-mellansulan med dubbel densitet ger dämpning under fotavtrycket för att minska stötar, minimera vibrationer och ge en mjukare gång.
Vibram ® Inverness yttersula har en bred fotavtryckszon för maximal stabilitet, med brett placerade självrengörande klackar. Yttersulan har en upphöjd kant som ger utmärkt fotskydd i svår terräng.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722247
Färg fuchsia taupe
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam