Vandringskängor för kvinnor Trezeta Raider WP

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Raider WP

Börjar på: 1 319,97 kr

878,78 kr

-33%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 319,97 kr

878,78 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Raider WP

Raider WP är en lågskorad vardagssko som är perfekt för att kombinera utomhusaktiviteter med en aktiv livsstil tack vare sin ankellånga rörelsefrihet och iögonfallande stil.
Perfekt när du vill lämna jobbet och ta en promenad på landsbygden, Raider WP är utformad för att vara lätt att bära och mångsidig nog att användas för flera olika aktiviteter.

Den smidiga ovandelen i mocka och vattentätt tyg ger en åtsittande och bekväm passform, medan det ventilerande meshfodret ger foten optimal klimatkomfort. premier För ultimat skydd mot väder och vind har vi utvecklat Trezeta Water Stopper-teknik, ett membran som hindrar vatten från att tränga in i skon. Tån på skon har spraygummiteknik, som är formgjuten direkt på ovandelen för att ge exceptionellt skydd för dina tår. Yttersulan Vibram® Multiland ger maximal anpassningsförmåga till terrängen, slitbanan har en bred kontaktzon vid framfoten för att förbättra greppet och multitraction-bultarna ger utmärkt grepp i alla typer av terräng. Med avancerad snörning som sträcker sig hela vägen till tån, anpassar sig skon perfekt till konturerna på din vrist.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722260
Färg darl blå/grön
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen