Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta Mid WP

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta Mid WP

Börjar på: 1 468,51 kr

1 126,45 kr

-23%
Äventyr utan kompromisser! Mångsidiga, eleganta och slitstarka Zeta Mid WP skor från Trezeta anpassar sig till alla dina aktiviteter med stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 468,51 kr

1 126,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta Mid WP

Stadstjej eller bloggare? Res bekymmersfritt, vart du än går!
Zeta Mid WP är en lätt, mångsidig sko som gör att du ser bäst ut vid alla tillfällen: på jobbet, på resan, ute på stan eller på en fest med vännerna.

Ett par skor för så många situationer... på allvar? Självklart är det seriöst! Hemligheten ligger i kvaliteten på de material som används, som perfekt kombinerar prestanda och stil för att erbjuda multifunktionella skor: estetiskt tilltalande och alltid bekväma, de ger exceptionell promenadglädje, oavsett aktivitet.
Den vattentäta ovandelen i mocka skyddar foten med en touch av elegans, medan sidoinlägget i mesh som andas och Trezeta Water Stopper-membranet ger utmärkt hållbarhet och vattentäthet.
Vibram ® Ecostep-innersulan har en miljövänlig sammansättning, varav 30% kommer från material som återvinns under tillverkningsprocessen för Vibram®-innersulan. Resultatet är en kvalitetssula som ger komfort hela dagen för resor, utomhusaktiviteter och daglig användning. Dessutom underlättar den fotens naturliga rullning.
Vilket bättre sätt att känna samhörighet med jorden än att gå ut i ett par säkra skor och veta att du också har gjort din del för miljön?
Zeta Mid WP erbjuder utmärkt fotledsskydd, men med modern stil.
Stilfulla detaljer kompletterar skon: färgade öljetter som matchar ovandelen, tunga och krage i kontrasterande läder, iögonfallande sidsömsdesign, stämplad logotyp och distinkt sulstruktur.
Färgpaletten återspeglar den eklektiskaesprit för dem som är lika hemma på stadens trottoarer som i backcountry: naturliga toner med en avslappnad, eko-chic stil som passar perfekt med alla outfits.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722605
Färg vinröd rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel