Vandringsskor Trezeta Raider WP

Vandringsskor Trezeta Raider WP

Börjar på: 1 346,08 kr

1 009,53 kr

-25%
Trezeta skor designade för en aktiv livsstil! Oavsett om du vandrar, arbetar eller är ute på en promenad är den vattentäta ovandelen och Vibram®-sulan idealiska för alla aktiviteter.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,08 kr

1 009,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Trezeta Raider WP

Raider WP är en låg sko för vardagsbruk, perfekt för att kombinera utomhusaktiviteter med en aktiv livsstil tack vare fotledens rörelsefrihet och iögonfallande stil.
Raider WP är perfekt för att ta sig ut på landsbygden och är utformad för att vara lätt att bära och mångsidig nog att användas för flera aktiviteter.

premier Den smidiga ovandelen i mocka och vattentätt tyg ger en bekväm passform, medan det ventilerande meshfodret ger foten optimal klimatkomfort.
För att ge skydd i världsklass mot väder och vind har vi utvecklat Trezeta Water Stopper-teknik, ett membran som hindrar vatten från att komma in i skon.
Tån har spraygummiteknik, som är övergjuten direkt på ovandelen för att ge exceptionellt skydd för dina tår.
Yttersulan Vibram® Multiland ger maximal anpassningsförmåga till terrängen, slitbanan har en bred kontaktzon i framfoten för att förbättra greppet och multitraktionsdubbarna ger utmärkt grepp i alla typer av terräng.
Avancerad snörning som sträcker sig till tån för att passa din fot perfekt och anpassa sig till konturerna på din vrist.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722760
Färg teal tid
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del