Jacka Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL [Storlek 3XL]

Jacka Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL [Storlek 3XL]
5 141,32 kr
Den här jackan kommer garanterat att falla friluftsälskare i smaken. Det väderbeständiga tyget gör den till ett perfekt andra lager för vinter och höst.

Slut i lager

Beskrivning

Jacka Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL

Kyligt på morgonen, soligt mitt på dagen och stormigt och blött på kvällen. Om du är ute och vandrar i typiskt höst- och vinterväder behöver du bara en jacka: ATHLETIC 5IN1.
Med denna väderbeständiga jacka har du många alternativ på din resa: om du blir för varm tar du helt enkelt av dig innerjackan och fortsätter din resa med ett lätt väderskydd. Eller så kan du bära innerjackan ensam som en lätt isoleringsjacka - eller som en väst. Ärmarna kan dras av med dragkedja.
Ytterjackan är vind- och vattentät, med vårt elastiska, återvunna TEXAPORE ECOSPHERE STRETCH-material på axlarna. Resten av jackan är tillverkad av trendiga TEXAPORE INFINITY BIG GRID 3D, som är ett blickfång tack vare sin moderna look.
Tack vare den lätta vadderingen av återvunna syntetfibrer med hög lofthöjd ger innerjackan ett utmärkt skydd mot kyla. Dessutom är den helt vindtät, även utan ytterjackan.
Autres detaljer
Vikt: 955 g (storlek M)
Ytterjacka:
TEXAPORE INFINITY BIG GRID 3D 2L: vattentätt, vindtätt och andningsbart yttermaterial (vattenpelare: 10 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 6000 g/m²/24 h**)
(enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE ECOSPHERE STRETCH 2L : elastiskt, mycket vattentätt, vindtätt och ventilerande yttermaterial av återvunnen polyester i twill-look (vattenpelare: 20 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 15 000 g/m²/24 h**)
(mått enligt: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
fast huva med justerbar ansiktsöppning och volym
2 höftfickor, bröstficka
SNAP-IN-system: fästmöjligheter för en varm innerjacka
vattenavvisande dragkedjor
justerbar fåll
Innerjacka:
STORMLOCK ECOSPHERE 20D GLOSSY RIPSTOP: mycket lätt, rivstarkt och vindtätt tyg av återvunnen polyester med förstärkningstrådar och glänsande utsida
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (80 g/m²) : varm vaddering med högt loft tillverkad av återvunna syntetfibrer / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (40 g/m²): varm vaddering med högt loft tillverkad av återvunna syntetfibrer
2 höftfickor
SNAP-IN-system: kan fästas på en ytterjacka
ärmarna kan knäppas upp med dragkedja

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1114801_5066
Färg grönt blad
Färg Grön
Storlek 3XL - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)