Kapsyl Under Armour iso-chill Run Dash

Kapsyl Under Armour iso-chill Run Dash
401,44 kr
Kepsen Under Armour iso-chill Run Dash är ett måste för idrottare som vill ha prestanda och ultimat komfort.

Slut i lager

Beskrivning

Kapsyl Under Armour iso-chill Run Dash

- kategori: "Löpartillbehör

Kepsen Under Armour iso-chill Run Dash är det perfekta valet för löpare som letar efter en löparaccessoar av hög kvalitet. Den tillverkas av det världsberömda varumärket Under Armour och erbjuder den perfekta blandningen av stil, komfort och prestanda.

Den är designad med iso-chill-teknik för att hålla dig sval även under de mest intensiva löprundorna. Tack vare de innovativa materialen transporterar den bort fukt och reglerar huvudtemperaturen så att du känner dig sval under hela löprundan.

Kepsen Under Armour iso-chill Run Dash har en snygg, modern design som är perfekt för att komplettera din löparutrustning. Den broderade Under Armour -logotypen på framsidan ger en omedelbar touch av stil. Dessutom skyddar det förböjda visiret dig från solen och gör att du alltid syns.

Den här kepsen ingår i kategorin löpartillbehör och är särskilt utformad för att uppfylla löparnas behov. Oavsett om du tränar på vägen, på stigen eller i bergen kommer den här kepsen att följa med dig överallt och ge dig oöverträffad komfort.

Kort sagt, kepsen Under Armour iso-chill Run Dash är ett måste för alla löparentusiaster. Med sin perfekta blandning av stil och prestanda är den en viktig accessoar för ett framgångsrikt lopp. Vänta inte längre och köp din Under Armour keps nu för ännu mer njutbara löppass.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1351275-001
Färg svart/silver/svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kapsyl

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)