Jacka för kvinnor Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Jacka för kvinnor Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Börjar på: 1 440,63 kr

649,84 kr

-55%
Under Armour ColdGear Reactor Run-jacka: lätt och ärmlös, den tar dig på alla dina löprundor med stil.

Slut i lager

Beskrivning

Jacka för kvinnor Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run

Letar du efter en snygg, högpresterande jacka för dina löppass eller sportaktiviteter utomhus? Kolla in sans manches ColdGear Reactor Run damjacka från Under Armour.

Denna jacka är speciellt utformad för kvinnor och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på alla dina äventyr. Oavsett om du är en hängiven löpare, cyklist eller bara letar efter en bekväm jacka för dina utomhusaktiviteter, kommer ColdGear Reactor Run-jackan att uppfylla alla dina förväntningar.

Jackan tillverkas av det kända sportmärket Under Armour och är resultatet av ständig forskning om innovation och kvalitet. Den har ColdGear Reactor-teknik, som gör att den kan anpassa sig till din kropp och utetemperaturen för att bibehålla optimal värme samtidigt som den transporterar bort fukt och håller dig torr.

Tack vare den ärmlösa skärningen ger jackan maximal rörelsefrihet så att du kan röra dig obehindrat när du tränar eller tävlar. Det lätta och ventilerande materialet ger enastående komfort samtidigt som det skyddar mot kyla och vind.

Damjackan Under Armour ColdGear Reactor Run har också ett antal praktiska funktioner som gör den till en oumbärlig produkt för alla idrottande kvinnor. I fickorna med dragkedja kan du förvara nycklar, telefon eller andra småsaker på ett säkert sätt. Den höga kragen och justerbara huvan ger dig extra skydd mot väder och vind.

Förutom sin prestanda har denna jacka också en elegant, modern design. Den svarta färgen med kontrasterande detaljer och den diskreta logotypen Under Armour gör den till ett mångsidigt plagg som kompletterar alla dina sportkläder.

Unna dig det allra bästa inom teknik och stil med Under Armour sans manches ColdGear Reactor Run damjacka. Oavsett om det gäller intensiva träningspass eller utflykter utomhus kommer den här jackan att följa dig med stil och effektivitet. Vänta inte längre med att lägga till den i din sportgarderob!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1355811-570
Färg lavendel/ljusgrön
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Ärmlös