Byxor Under Armour Rival Fleece

Byxor Under Armour Rival Fleece

Börjar på: 600,26 kr

573,36 kr

Oöverträffad prestanda och komfort med byxorna Rival Fleece Under Armour - den perfekta blandningen av stil och funktionalitet.

Slut i lager

Beskrivning

Byxor Under Armour Rival Fleece

Byxorna Under Armour Rival Fleece är det perfekta valet för idrottare som söker komfort och prestanda. Byxorna är designade av det kända varumärket Under Armour och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på alla dina träningspass.

Byxorna är tillverkade av mjukt, varmt fleecematerial och känns varma och bekväma samtidigt som de ger dig rörelsefrihet. Den smala passformen ger en perfekt passform utan att vara för tight, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

Byxorna Under Armour Rival Fleece har också Moisture Transport-teknik som transporterar bort svett från huden så att du håller dig torr och bekväm även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom förhindrar det luktfria tyget bakterietillväxt för en långvarig fräsch känsla.

Med resår i midjan och dragsko anpassar sig byxorna efter din kroppsform för en skräddarsydd passform. Praktiska sidofickor håller småsaker säkra under träningspassen.

Oavsett om du springer, lyfter vikter eller stretchar kommer Under Armour Rival Fleece -byxorna att hålla dig bekväm och hjälpa dig att nå dina mål. De finns i en rad trendiga färger och passar perfekt till alla dina sportkläder.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en passionerad amatör är Under Armour Rival Fleece -byxorna ett måste för din sportgarderob. Låt inte kylan stoppa dig från att träna, välj dessa högkvalitativa, högpresterande byxor från Under Armour. Beställ dina nu och njut av absolut komfort under dina träningspass.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1357129-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)