Handskar för träning Under Armour

Handskar för träning Under Armour

Börjar på: 318,31 kr

303,25 kr

-5%
Förbättra din prestation med Under Armour Training Gloves - det varumärke som seriösa idrottare väljer. Köp dem nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 318,31 kr

303,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Handskar för träning Under Armour

Under Armour träningshandskar är ett viktigt tillbehör för alla idrottsutövare som vill ha prestanda och komfort. De tillverkas av det kända varumärket Under Armour och kombinerar den senaste tekniken med modern design för att ge dig bästa möjliga träningsupplevelse.

Handskarna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är både lätta och slitstarka, vilket ger optimalt skydd för händerna samtidigt som du får total rörelsefrihet. Deras ergonomiska design formar sig perfekt efter dina händer för en perfekt passform och oöverträffad komfort.

Tack vare UA HeatGear-tekniken transporterar handskarna effektivt bort svett så att du håller dig torr och bekväm under de mest intensiva träningspassen. Dessutom garanterar deras integrerade ventilationssystem maximal andningsförmåga så att du inte blir överhettad.

Oavsett om du ägnar dig åt styrketräning, fitness, running eller någon annan sport, kommer dessa handskar att vara dina bästa allierade för att förbättra din prestation. Handflatorna i syntetläder ger perfekt grepp för ett säkert och stabilt grepp, och stoppningen i gelskum skyddar effektivt händerna mot upprepade stötar.

Den eleganta, moderna designen med logotypen Under Armour på ovansidan av handen ger dessutom din träningsoutfit en touch av stil. Dessa träningshandskar från Under Armour finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla sportentusiaster som vill ha prestanda och komfort. Beställ dem nu och känn skillnaden under ditt nästa träningspass!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369826-001
Färg svart/mörkgrå/svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen