Byxor för tonåringar Jack Wolfskin great snow

Byxor för tonåringar Jack Wolfskin great snow
Börjar på: 1 319,97 kr
Dessa byxor garanterar perfekt hantering av obehag och optimal rörelsefrihet för att hålla dig bekväm durant under ditt skidåkningspass.

Slut i lager

Beskrivning

Byxor för tonåringar Jack Wolfskin great snow

Dina barn längtar efter vintern, för ni är på skidsemester på Suisse. GREAT SNOW PANTS är oumbärliga för att hålla dina små snöäventyrare varma i backen. Felix Neureuther, skidåkare champion, har hjälpt till att utveckla dessa byxor.
Skidbyxorna är varmt vadderade och mycket vatten- och vindtäta. Fukt försvinner snabbt ut genom det andningsbara materialet. Den justerbara elastiska linningen och de avtagbara axelbanden ger perfekt passform.
Vi har förstärkt byxorna i nederkanten för att skydda dem mot de vassa kanterna på skidor och pjäxor. Särskilt praktiskt: tryckknapparna i nederkanten gör det enkelt att förkorta byxbenen. Och eftersom vi också tänker på miljön har vi färgat byxorna med vår FUTURE DYE-process. Det innebär att mycket mindre vatten och kemikalier används.
Autres detaljer
Vikt: 480 g (storlek 128)
TEXAPORE O2+ FUTURE DYE 2L: ekologiskt färgat yttermaterial, mycket vattentätt, vindtätt och mycket andningsbart (vattenpelare: 20 000 mm*, vattenångpermeabilitet: > 15 000 g/m²/24 h**)
(mätt enligt : * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
foder av återvunnen mikrofiber med tryckt logotyp
MICROGUARD ECOSPHERE (60 g/m²): varm vadd av återvunna syntetfibrer
2 framfickor
avtagbara axelremmar
elastisk midja
justerbar midja
benen kan rullas upp med tryckknappar
justerbar fåll
damasker
reflekterande detaljer

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1608711_2230
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)