Skor för barn Columbia Rope Tow III

Skor för barn Columbia Rope Tow III

Börjar på: 840,24 kr

714,43 kr

-15%
Upptäck Columbia Rope Tow III barnskor, perfekta för vandring på Junior. Komfort och prestanda garanteras med Columbia.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 840,24 kr

714,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för barn Columbia Rope Tow III

Columbia Rope Tow III barnskor är utformade för unga vandrare. Med sin slitstarka design och överlägsna komfort är dessa skor perfekta för utomhusäventyr.

Varumärket Columbia är känt för sina kvalitetsprodukter, och de här skorna är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder hållbarhet och styrka även för de mest aktiva barnen.

Dessa skor är speciellt utformade för juniorer och har en perfekt passform för deras växande fötter. De är lätta och flexibla och ger optimalt stöd för fötter i rörelse samtidigt som de är bekväma hela dagen.

Oavsett om du vandrar i bergen, promenerar i skogen eller utforskar med familjen är de här skorna det perfekta valet för barn som älskar att vara utomhus. De ger utmärkt grepp i olika typer av terräng, så att barnen kan vara säkra och glada på sina äventyr.

Förutom sin funktionalitet har dessa skor också en modern och attraktiv design. Barnen kommer att älska att bära dessa Columbia skor under sina utomhusaktiviteter och kommer att vara stolta över att visa upp dem för sina vänner.

Kort sagt, Columbia Rope Tow III barnskor är det perfekta valet för unga vandrare. Med sin kombination av hållbarhet, komfort och stil är de ett måste för alla utomhusaktiviteter. Ge dina barn den bästa vandringsupplevelsen med dessa högkvalitativa skor från Columbia.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1637841-089
Färg mörkgrå/rosa
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)