Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL [Storlek 3XL]

Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL [Storlek 3XL]

2 080,65 kr

1 834,57 kr

-12%

Slut i lager

Beskrivning

Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL

När vädret är isigt på vintern föredrar du att vara aktiv. För att hålla dig smidig durant din trail och skyddad mot vinden utrustar du dig med CROSSING PEAK. Denna hybridjacka är idealisk för träning.
Vi har kombinerat det elastiska materialet på ärmar och rygg med en vadderad, vindtät framsida. Så att bålen hålls varm och du ändå kan röra dig fritt. Den supermjuka NATUREBLEND fleece ger otrolig komfort tack vare det höga innehållet av TENCEL™ Lyocell-fibrer och transporterar snabbt bort fukt till utsidan.
Förutom syntetfibrer har vi använt slitstark ull till fleecen. Det gör jackan särskilt andningsbar och fuktreglerande. Om du är orolig för drag runt huvudet är det bara att sätta på huvan. Det finns också en lätt, vindtät vaddering upptill.
Autres detaljer
Vikt: 475 g (storlek M)
NANUK DYNAMIC NATUREBLEND: mjuk, bi-elastisk och ventilerande stretchfleece med 61% återvunnen polyester och minimum 25% TENCEL™ Lyocell-fibrer
STORMLOCK PAPERTOUCH: mycket lätt, rivstarkt, vindtätt och dunskyddande tyg med förstärkningstrådar (fram och upptill på huvan)
MICROGUARD WOOLBLEND (100 g/m²): mycket varm, luktavvisande vadd med 50% återvunnen ull, 30% återvunna syntetfibrer och 20% syntetfibrer / MICROGUARD WOOLBLEND (60 g/m²): varm, luktavvisande vadd med 50% återvunnen ull, 30% återvunna syntetfibrer och 20% syntetfibrer
2 höftfickor
fast huva

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 1708912_1010
Färg blå
Färg Blå
Storlek 3XL - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)