Löparskor Joe Nimble Pilot 1

Löparskor Joe Nimble Pilot 1

Börjar på: 3 048,44 kr

2 105,63 kr

-31%
Öka din prestationsförmåga med skor från running Joe Nimble Pilot 1, som är lätta och flexibla så att du kan träna med absolut lätthet.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 048,44 kr

2 105,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Joe Nimble Pilot 1

Över 99 % av tillverkarna av löparskor ignorerar stortåns potential vid löpning, inte vi! Pilot 1 fokuserar på att avlasta metatarsofalangealledens tryck. Här avleder ToePilot® (patentansökan inlämnad) med sin unika geometri trycket under rullningsprocessen och förhindrar överbelastning av premier -strängen. Denna tekniska innovation kräver ingen förstyvning av sulan. Den naturligt skurna och bredare tåboxen ger enastående komfort under rullningsprocessen och i synnerhet under propulsion och tryckfasen: stortån kan uppfylla sin viktigaste funktion för förankring och stabilisering utan begränsning. Denna unika egenskap hjälper till att bekämpa den obehagliga "löparhalluxen". Tack vare snörningstunneln sitter Pilot 1 säkert på vristen utan att blockera den. Vår innovativa mellansula nmblFoam® håller upp till tre gånger längre än konventionellt skum, med betydligt högre elasticitetsvärden. Krockkudden är inspirerad av hälbenets naturligt rundade form och ger en smidig och balanserad övergång mellan landningsfasen och propulsion fasen. Det innovativa PU-skummet ökar skons vikt med några gram, men gör exakt vad det är tänkt att göra: maximal komfort och ett avlastat tryck under längre löprundor på asfalt. ("Men det spelar ingen roll för löpningen, tvärtom. Jag springer mycket tystare och på sätt och vis mer försiktigt än med mina autres skor. Runners World läsartest 23 november)


Tekniska specifikationer



  • Ovandel: 45% polyamid, 55% återvunnen polyester


  • Fodermaterial : Delvis textilfoder


  • Sula: nmblFoam®-sula (18 mm) med yttersula i PU och gummi med hög energiåtergivning, nollklack (klack och häl på samma nivå); inga tåfjädrar; 24 mm staplingshöjd.


  • Innersula: Ultreya-innersula (6 mm) i Evalen: Evalen-produkter kombinerar fördelarna med EVA-blockskum och bikakeskum, med ett textilöverdrag och en 3 mm hälkudde.


  • Vikt: 390 gram (UK storlek 9,0), 330 gram (UK storlek 5,0)


  • Typ av sula: 18 mm; stapelhöjd 24 mm

Mer information

Varumärke Joe Nimble
Tillverkarens SKU 1784-194
Färg blackout
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Drop 3 mm