Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin denali 65

Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin denali 65
2 815,21 kr
Denna ryggsäck är den perfekta följeslagaren för vandring, eftersom du kan förvara din överlevnadsutrustning i den. Den är slitstark och lämplig för regelbunden användning.

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin denali 65

I vildmarken på Canada vandrar du med din DENALI 65 WOMEN på ryggen tills du hittar den perfekta platsen att slå upp tältet på. I ryggsäcken bär du med dig allt du behöver för ditt vandringsäventyr.
Om du ska vara borta länge behöver du en trekkingryggsäck som inte bara rymmer mycket bagage, utan även tillräckligt med proviant och som är bekväm att bära, även när den är mycket tung. Våra rymliga och robusta DENALI-ryggsäckar är perfekta för långa turer där du bär med dig mycket saker - oavsett om det är din nästa trekkingtur eller en jordenruntresa.
För att du ska kunna bära vikten på ryggen under lång tid utan problem har vi utrustat vårt bärsystem X-TRANSITION med tjock ryggpolstring och en stabil aluminiumram. Du kan individuellt justera ryggens längd - liksom volymen - tack vare kompressionsremmarna på sidorna, botten och under den främre åtkomsten.
Det rymliga huvudfacket kan fyllas på uppifrån och öppnas framtill. I det främre facket kan du förvara dina viktigaste reseffekter perfekt organiserade. För att förvara din sovsäck kan du separera den nedre delen av huvudfacket med en blixtlåsflik för att skapa ett extra fack på nolltid. De stora sidofickorna gör det enkelt att förvara en thermos. Dessutom har vi lagt till en 2-i-1-ficka på höftbältet som med dragkedja kan omvandlas från en liten flingficka till en flaskhållare med elastisk fästning.
Särskilt praktiskt: facket i klaffen är avtagbart och kan omvandlas till en dagsryggsäck. Vi har utvecklat DENALI i nära samarbete med bergsguider från Innsbruck Mountaineering School.
Autres detaljer
Mått: 86 x 38 x 36 cm
Rygglängd: M - Xl Women
Vikt: 2720g
Kapacitet: 65 + 8 Lit.
X -TRANSITION : bekvämt, lätt och justerbart bärsystem med aluminiumram X för optimal lastöverföring vid hög belastning
ihåligt huvud ger ökad bärkomfort och rörelsefrihet
justerbart bröstband med visselpipa
fäste för vandringsstavar
fästöglor
inre, sido- och nedre kompression
reflexer
huvudfack med dubbel åtkomst (fram och upptill), innerficka (används även för vattenpåse), nedre fack som kan delas från insidan med stor välvd öppning, stor framficka med 2 innerfickor, avtagbar ficka med lock med ryggsäcksfunktion och innerficka med dragkedja, 2 sidofickor i mesh, 2 sidofack med dragkedja, ficka med dragkedja och 2-i-1 "Snack & Drink"-ficka på höftbältet. Ficka "Drink" på höftbältet
anslutningar för vätskesystem (genomföring och slangfäste)
regnskydd integrerat i facket på klaffen
CROSS RIP 280D : lätt ripstop-tyg med förstärkningstrådar (väska)
CROSS RIP 300D: lätt ripstop-tyg med förstärkningstrådar (botten)
ALUMINIUM HONEY COMB: mycket lätt, formstabil aluminium (ram)

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 2008461_2046
Färg röd/cabernet
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper >50 L