Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin highland trail 45

Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin highland trail 45
2 325,50 kr
Denna ryggsäck är precis vad du behöver för att stuva undan din utrustning och ge dig ut på äventyr. Den är praktisk och garanterar optimal effektivitet under alla omständigheter.

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck för kvinnor Jack Wolfskin highland trail 45

Australie? Klippiga bergen ? Skandinavien? Det spelar ingen roll vart du ska: du behöver en ryggsäck för dina trekkingturer som enkelt rymmer dina kläder, din utrustning och din proviant. HIGHLAND TRAIL 45 erbjuder gott om utrymme och ett lätt bärsystem.
Trekkingryggsäckarna i serien HIGHLAND TRAIL har vi utrustat med vårt höjdjusterbara bärsystem X-TRANSITION. Det är särskilt bekvämt, ger god ventilation av ryggen och gör det förvånansvärt enkelt att bära tungt bagage. Bara att ta på, justera remmarna och du är redo för många kilometer.
Kläder, jacka, proviant och vandringsstavar: Allt får plats i din HIGHLAND TRAIL - och är snabbt till hands. Den extra långa dragkedjan i klafffacket öppnas på vid gavel. Du kan fästa din vattenflaska i höftbältet - eller använda ett vätskesystem. Du kan nå huvudfacket på klassiskt sätt uppifrån eller via dragkedjan framtill.
Du kan justera rygglängden individuellt. Och för att alla ska hitta rätt ryggsäck finns HIGHLAND TRAIL i flera olika storlekar.
Autres detaljer
Mått: 73 x 36 x 30 cm
rygglängd: XS - M kvinnor
Vikt: 2000g
Kapacitet: 45 + 4 Lit.
X -TRANSITION : bekvämt, lätt och justerbart bärsystem med aluminiumram X för optimal lastöverföring vid hög belastning
justerbart bröstband med visselpipa
fäste för vandringsstavar
fästöglor
sido- och bottenkompression
reflexer
huvudfack med dubbel åtkomst (fram och upp) och innerficka (används även för förvaring av vattenpåse), nedre fack, avtagbar och höjdjusterbar lockficka med innerfack och nyckelklämma, framficka med innerfack, stor sidoficka med dragkedja, 2 sidofickor i mesh, ficka med dragkedja och 2-i-1 "Snack & Drink"-ficka på höftbältet. Ficka "Drink" på höftbältet
placering av vätskesystem (genomföring och slangfäste)
regnskydd integrerat i bottenfickan
CROSS RIP 280D : lätt, rivsäkert tyg med förstärkningstrådar (väska)
ALUMINIUM HONEY COMB: mycket lätt, formstabil aluminium (ram)

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 2008491_1024
Färg blå/svart
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen