Ryggsäck Jack Wolfskin ecoloader

Ryggsäck Jack Wolfskin ecoloader

1 223,66 kr

833,97 kr

-32%

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Ryggsäck Jack Wolfskin ecoloader

Alltid utomhus, alltid i rörelse: Med vår ECOLOADER 24 för din aktiva vardag, dina resor och dina fritidsaktiviteter tar du dig inte bara fram på ett sportigt sätt, utan även på ett hållbart sätt. Den kombinerar miljöskydd med en mängd funktioner och en trendig design.
Alla material, inklusive dragkedjor, trådar och band, är 100 % återvunna och GRS-certifierade - 18 PET-flaskor återanvänds för att tillverka en ECOLOADER 24. Alla spännen är tillverkade av återvunnet produktionsavfall och dragkedjorna är tillverkade av hållbar metall. Och skummet i axelremmarna och ryggvadderingen är tillverkat av algbiomassa. De alger som BLOOM™ använder för detta ändamål är ett förnybart råmaterial och därför särskilt hållbara. Det vatten som krävs vid tillverkningen återförs till det naturliga kretsloppet som dricksvatten. För en ECOLOADER renas 47 liter vatten.
Stoppningen har utmärkta stötdämpande egenskaper. I kombination med vårt flexibla bärsystem ACS TIGHT kan du alltid röra dig bekvämt. Ryggsäcken sitter tätt och nära kroppen, så att du alltid har kontroll.
Och det är inte allt! Modellen ECOLOADER ger dig också en utmärkt överblick över innehållet. Den 4-vägs dragkedjan löper runt halsen och diagonalt över framsidan - den kan öppnas på två ställen i båda riktningarna. På så sätt har du alltid optimal tillgång till det stora huvudfacket. Plånböcker, smartphones och nycklar förvaras säkert och enkelt i den lilla fickan med dragkedja på baksidan.
Autres detaljer
Mått: 53 x 29 x 20 cm
Vikt: 870g
Kapacitet: 24 Lit.
ACS TIGHT: flexibelt, termoformat bärsystem med åtsittande passform och utmärkt ventilation
4-vägs dragkedja för åtkomst från flera håll
huvudfack med innerficka, säkerhetsficka på baksidan
regnskydd integrerat i bottenfickan
DIAMOND CROSS 300D RE: robust, återvunnet polyestertyg med diamantmönster
Downloads and documents
ACS TIGHT (Carrying system) | Manual

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 2009251_6098
Färg stormgrå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen