Ryggsäck Jack Wolfskin crosstrail 32 lt

Ryggsäck Jack Wolfskin crosstrail 32 lt
1 560,07 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Jack Wolfskin crosstrail 32 lt

Under klar himmel vandrar du på de smala sluttningarna i Karwendel-massivet. CROSSTRAIL 32 LT håller din rygg torr och väl ventilerad, även i sommartemperaturer. Så att du kan njuta av utsikten i lugn och ro under din tur.
Den lätta, bakventilerade vandringsryggsäcken är ergonomiskt utformad för att ge gott om utrymme - perfekt för flerdagarsvandringar i varma områden. Vikten är jämnt fördelad och ryggsäcken kan bäras utan tryckpunkter. Den mjuka nackkonstruktionen minskar dessutom trycket på nacken. Detta är särskilt bekvämt på långa turer med tungt bagage.
För CROSSTRAIL-serien har vi fulländat vårt bärsystem ACS: det bakventilerade Air Control System är en riktig framgångssaga från JACK WOLFSKIN. Sedan 1991 har det varit synonymt med maximal ventilation och är den överlägsna klassikern när det gäller komfort port och klimat. Airmesh grovmaskigt material är slitstarkt och garanterar en superkomfortabel passform och optimal ventilation. Tack vare det tillräckliga avståndet mellan rygg och säck transporteras fukt bort bättre och din rygg förblir torr.
Det gör den här vandringsryggsäcken dubbelt så bra för dig och miljön. För att färga Airmesh-materialet använde vi vår innovativa FUTURE DYE-teknik. Den kräver inget vatten - vilket sparar 10 liter vatten per ryggsäck. Och innerfodret är tillverkat av återvunnen polyester.
Med CROSSTRAIL har du allt du behöver inom räckhåll - till exempel din vattenflaska. Förvara den i den utfällbara flaskhållaren på höftbältet och du är redo att ge dig iväg på ett ögonblick. Den extra U-formade åtkomsten till huvudfacket på framsidan av ryggsäcken gör den särskilt praktisk.
Med massor av förvaringsmöjligheter - inklusive nätfickor på framsidan och sidorna - och fästöglor för dina vandringsstavar kan du verkligen packa allt du behöver för din tur. Småsaker får plats i innerfickan med lock. Och eftersom det är viktigt att dricka mycket vätska, särskilt när man vandrar i varma områden, har vi också utrustat CROSSTRAIL med ett vätskesystem.
Autres detaljer
Mått: 64 x 31 x 29 cm
Rygglängd: M - L (50-58 cm)
Vikt: 1180g
Kapacitet: 32 Lit.
ACS en flexibel klassiker bland våra bärsystem med effektiv ryggventilation tack vare en nätrygg på ett visst avstånd från ryggsäcken, med specialformade ergonomiska axelremmar
sidokompression
justerbart bröstband med visselpipa
vadderat höftbälte med dragspänneForward multifunktionella fästöglor på locket
reflexer
mycket stort huvudfack med dubbla ingångar (fram och upptill), innerficka (används även för vattenpåse), elastisk nätficka fram, 2 nätfickor på sidorna, 2 höftbältesfickor, varav en kan fällas ut för att fungera som flaskhållare, innerfack i klaffen, nyckelring karbinhake
kopplingar för vätskesystem (passage och slangfäste)
regnskydd integrerat i den nedre fickan
CROSS RIP 210D : mycket lätt, slitstarkt, rivsäkert tyg med förstärkningstrådar (väska och botten)
FUTURE DYE AIR MESH: vattenavvisande, ventilerande nätmaterial med stötdämpande effekt (bärsystem)
stål (ram)

Mer information

Varumärke Jack Wolfskin
Tillverkarens SKU 2009421_6000
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen