Massagerulle Trigger Point Recycled Grid

Massagerulle Trigger Point Recycled Grid
488,48 kr
Massagerullen Trigger Point Recycled Grid ger en fast kompression och återger känslan av händerna hos en massageterapeut för att lindra spända muskler.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Massagerulle Trigger Point Recycled Grid

TriggerPoint Recycled GRID, den ursprungliga skumrullen med ihålig kärna, är nu miljövänlig med 80% återvunnet material. Med en patenterad skumyta med flera densiteter ger Recycled GRID en fast kompression samtidigt som den kanaliserar blod och syre som behövs för muskelreparation. Exklusiva Distrodensity®-zoner återskapar känslan av en massageterapeuts händer, vilket hjälper till att lindra spända muskler och förbättra återhämtningen. Den återvunna GRID har olika ytbredder: hög och fast som fingertopparna, rörformad som fingrarna och låg och platt som handflatan. Återvunnen GRID är idealisk för både nybörjare och avancerade användare och lindrar muskelsmärta och spänningar, förbättrar rörligheten och stimulerar cirkulationen för att hjälpa användare att röra sig och må bättre. TriggerPoint designar och utvecklar innovativa verktyg för massageterapi, inklusive skumrullar, handhållna rullar och massagebollar, lämpliga för människor i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor.

  • Tillverkad av 80% återvunnet material
  • Den tredimensionella ytan gör att vävnaderna kan luftas när du rullar, vilket främjar cirkulationen av blod och syre, de näringsämnen som behövs för muskelreparation.
  • De exklusiva Distro density®-zonerna återger känslan av en massageterapeuts händer.
  • Den hårda, ihåliga kärnan, som är handpackad i återvunnet material och EVA-skum, är fastare än traditionella skumrullar.
  • Överlägsen konstruktion som inte går sönder vid upprepad användning
  • För både nybörjare och experter
  • Den 13 tum stora skumrullen har en diameter på 5,5 tum och en viktgräns på 500 pund.
  • Inkluderar tillgång till ett gratis online videobibliotek för träning med foam roller från experterna på TriggerPoint.

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 22386
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen