T-shirt för barn Le Coq Sportif Paris 2024

T-shirt för barn Le Coq Sportif Paris 2024

Börjar på: 367,28 kr

322,47 kr

-12%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos Efro 24 Le Coq Sportif T-shirt för juniorer. Ett måste från märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

322,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Le Coq Sportif Paris 2024

Efro 24 T-shirt från Le Coq Sportif är ett måste för unga modefans. Med sin moderna, sportiga design är denna T-shirt perfekt för juniorer som vill ligga i framkant när det gäller mode.

T-shirten är tillverkad av det kända märket Le Coq Sportif och står för både komfort och kvalitet. Det mjuka, lätta tyget garanterar optimal komfort hela dagen, oavsett om du leker med vänner eller kopplar av hemma.

T-shirten Efro 24 har också den berömda Le Coq Sportif-logotypen, en symbol för varumärket sedan årtionden tillbaka. Unga människor kan stolt visa sin passion för sport och mode med denna unika T-shirt.

T-shirten finns i flera olika storlekar och passar alla ungdomar. Den avslappnade, trendiga stilen gör den perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan eller en utflykt med familjen.

Ge ditt barn en sportig men ändå snygg look med Efro 24 Le Coq Sportif T-shirt. Med sin kvalitet och slående design är denna T-shirt säker på att bli ett måste i din junior garderob. Beställ den nu och låt ditt barn uttrycka sin stil med denna måste-ha T-shirt från Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410088
Färg blå/mars
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Jeux Olympiques 2024
Antal per produkt 1