Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Top GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Top GTX
Börjar på: 4 214,35 kr
Upptäck vårt urval av vandringskängor för damer Meindl Vakuum Top GTX, utformade för bekväm och säker vandring.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 4 214,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Top GTX

Vandringskängor för damer från Meindl Vakuum Top GTX är det perfekta valet för alla dina utomhusäventyr. Dessa skor är designade av det kända märket Meindl och erbjuder oöverträffad kvalitet och komfort för alla dina vandringar.

Deras eleganta, feminina design kombinerar stil och prestanda. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och lätta, vilket ger optimalt stöd och skydd för dina fötter under långa promenader i bergen.

Tack vare Gore-Tex-tekniken är dessa skor vattentäta och andas, vilket håller dina fötter torra och bekväma även i vått väder. Dessutom ger gummisulan Vibram exceptionellt grepp, vilket garanterar stabilitet i alla typer av terräng.

Vandringskängorna Meindl Vakuum Top GTX är bekväma redan från början och har en anatomisk innersula som formar sig efter din fot för en personlig passform. Dessutom ger deras exakta snörningssystem optimalt fotstöd för att förhindra blåsor och ömhet.

Oavsett om du är en hängiven vandrare eller nybörjare kommer dessa skor att följa dig på varje stig och erbjuda exceptionellt skydd och komfort. Så tveka inte, välj Meindl Vakuum Top GTX vandringskängor för damer och ge dig ut på ditt äventyr med fullt förtroende!

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2914-31
Färg antracit
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel