Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Sport III GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Sport III GTX
Börjar på: 3 905,43 kr
Upptäck den oöverträffade komforten i Meindl Vakuum Sport III GTX vandringskängor för damer, designade av det välkända märket Meindl.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Vakuum Sport III GTX

Upptäck den ultimata vandringskängan för kvinnor: Meindl Vakuum Sport III GTX vandringskängor. Dessa skor kommer från det välkända varumärket Meindl, som har specialiserat sig på högkvalitativa vandringskängor i över 300 år.

Skorna är särskilt utformade för kvinnor och erbjuder optimal komfort och oöverträffat stöd under dina utomhusäventyr. GTX-tekniken garanterar total vattentäthet och maximal andningsförmåga, vilket håller dina fötter torra även under de tuffaste förhållandena.

Yttersulan Vibram i gummi ger överlägset grepp och utmärkt dragkraft, så att du kan gå med självförtroende i alla typer av terräng. Air-Active-tekniken säkerställer konstant luftcirkulation inuti skon, vilket förhindrar skav och blåsor.

Meindl Vakuum Sport III GTX vandringskängor har också ett praktiskt, justerbart snörningssystem som ger perfekt passform och komfort hela dagen. Den snygga designen gör dem dessutom till en mångsidig sko som kan användas förautres utomhusaktiviteter.

Oavsett om du planerar en dagsvandring eller ett flerdagarsäventyr är dessa vandringskängor ett perfekt val för kvinnor som älskar att vara ute i naturen. Så unna dig Meindl Vakuum Sport III GTX vandringskängor för en vandringsupplevelse utan dess like.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2938-49
Färg marinblå/turkos
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam