Löparskor Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift

Löparskor Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift
Börjar på: 1 920,83 kr
Dessa running connected herrskor har utvecklats för avancerade löpare. Ovandelen i 3D Spacermesh ger en känsla av lätthet och frihet.

Slut i lager

Beskrivning

Löparskor Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift

Under Armour HOVR Machina 2 ColorshiftMen's Black / Venom Red
Med en lätt design och en propulsion Pebax®-platta ger Under Armour HOVR Machina 2 Colorshift dig allt du behöver för att ge full gas på löprundan. Ta på dig en ovandel i 3D Spacermesh med minskad volym och extra andningsförmåga för att hålla dig sval och snabb. Känn dig energifylld efter varje steg på det mjuka, responsiva UA HOVR™-skummet. Anslut till MapMyRun™-appen och få feedback i realtid från en personlig coach som hjälper dig att förbättra och nå dina löparmål. Oavsett om du förbereder dig för ett maraton eller försöker förbättra dig med varje löprunda, ger Under Armour HOVR Machina 2 verktygen för din träning!

Vad är nytt?

Extra utrymme i tåområdet ger en bekvämare passform.
3D Spacermesh-överdel ökar andningsförmågan och snabbheten samtidigt som vikten minskar.
Vem passar den för?

Neutrala löpare som behöver en balans mellan flexibilitet och dämpning i sina skor.
Alla löpare som vill lära sig att förbättra sin form, uppnå sina mål och göra löpningen roligare.
Skoteknik

Ovandel: Ultralätt 3D spacer mesh-överdel ökar luftflödet för att hålla dig sval, samtidigt som vikten minskar för att släppa loss mer fart. UA RUSH™ mineralinfunderat foder absorberar och reflekterar, vilket förbättrarendurance. Extern hälräknare för ökad stabilitet.

Mellansula: UA HOVR ™ -tekniken ger en "nollgravitationskänsla" för att bibehålla energiåtergång som hjälper till att eliminera påverkan med varje steg. Sprintspikinspirerad Pebax®-hastighetsplatta ökar energiåtergivningen och kraftfulla frånskjut. Kan anslutas till UA MapMyRun™ för spårning och analys i realtid som hjälper dig att bli en bättre löpare.

Yttersula: kolfiberförstärkningar under hälen ger ökat grepp och hållbarhet i områden med hög belastning.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024740-001
Färg svart/röd
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment HOVR Machina