Löparskor för flickor Under Armour Surge 3

Löparskor för flickor Under Armour Surge 3

Börjar på: 489,71 kr

392,75 kr

-20%
Boosta din löpning med running skor för flickor Under Armour Surge 3. Komfort och prestanda garanteras av Under Armour.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

392,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för flickor Under Armour Surge 3

Löpning är en nyttig och spännande aktivitet, oavsett ålder. Det är därför det är viktigt att välja rätt skor för att följa med dig i denna aktivitet. Och om du letar efter ett par skor till din dotter från running, behöver du inte leta längre! running Skorna Under Armour Surge 3 för flickor är som gjorda för henne.

Varumärket Under Armour är välkänt för sina kvalitetsprodukter och innovativa teknik, och dessa skor är inget undantag. De är särskilt utformade för tjejer och kombinerar stil, komfort och prestanda för den ultimata löparupplevelsen.

Skorna finns i storlekar upp till junior och är perfekta för tjejer som precis har börjat springa, eller för dem som redan är erfarna löpare. Mellansulan i EVA-skum ger lätt och bekväm dämpning för ett mjukt löpsteg, medan yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag.

Designen är också mycket attraktiv, med en ovandel i ventilerande mesh som håller fötterna svala och torra under träningen. Starka färger och dynamiska mönster ger dessa funktionella skor en touch av stil.

Naturligtvis är säkerheten också en prioritet. Skorna har ett traditionellt snörningssystem för perfekt passform och ett elastiskt band vid hälen som håller foten på plats. De har också en hälförstärkning för extra stabilitet och en reflekterande logotyp för bättre synlighet på nattrundorna.

running Oavsett om din dotter springer för skojs skull eller har mer ambitiösa mål är Under Armour Surge 3 löparskor för tjejer det perfekta valet. Med sin komfort, stil och prestanda kommer de att bli hennes oumbärliga löparkompisar. Så ge henne det här paret skor för att uppmuntra henne att uppnå sina idrottsliga mål!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3025013-001
Färg svart/flamingo
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment Surge