Massagerulle Trigger Point Grid Vibe Plus

Massagerulle Trigger Point Grid Vibe Plus

1 835,18 kr

1 468,15 kr

-20%
Upptäck massagerullen Trigger Point Grid Vibe Plus, ett innovativt verktyg för att lindra muskelsmärta och främja återhämtning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Massagerulle Trigger Point Grid Vibe Plus

Det här är ingen vanlig foam roller. TriggerPoint foam roller GRID Vibe Plus ger dig den kontroll du behöver för att rikta in dig på ömma muskler och leder. Med tillägg av masserande vibrationer och ett djupt rutnät runt rullen kan du hjälpa din kropp att återhämta sig. Med denna masserande foam roller ökar blodflödet, syret fördelas bättre och vävnaderna läks före och efter träning. Det inbyggda batteriet är perfekt för användning hemma eller på resande fot och räcker i upp till två timmar när det är fulladdat. Den lilla diametern minskar kontaktytan, vilket möjliggör riktad, djup vävnadskompression. Vi har utformat denna roller så att den är lätt att använda, bära och förvara. TriggerPoint hjälper människor i alla livsstilar att röra sig och må bättre. TriggerPoint designar och utvecklar innovativa verktyg för massageterapi som efterliknar beröringen av en terapeuts händer - vilket gör deras skumrullar, handrullar, massagepinnar och massagebollar idealiska för människor i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor.

  • Sladdlösa, uppladdningsbara och med fyra vibrationsfrekvenser som är idealiska för smärtlindring och muskelavslappning.
  • Den patenterade GRID®-ytan med flera densiteter kanaliserar blod och syre genom muskeln för att öka cirkulationen och påskynda muskelåterhämtningen.
  • Den lilla diametern på 3,5 tum minskar rullytan och ger riktad lindring djupt in i vävnaden.
  • Rekommenderas för att förbereda kroppen för optimal prestation genom att hjälpa till att lindra muskelsmärta och spänningar före fysisk aktivitet.
  • Mäter 12 x 3,5 tum och väger 2,5 pund.
  • Uppladdningsbart batteri som räcker i upp till två timmar.
  • AC-laddare ingår
  • Ett års begränsad garanti

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 3339
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen