Vandringskängor för kvinnor Meindl Stowe GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl Stowe GTX
Börjar på: 3 244,32 kr
Ta dig fram i stil och komfort med vandringskängor för damer från Meindl Stowe GTX, designade av det välkända märket Meindl.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 3 244,32 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Stowe GTX

Upptäck Meindl Stowe GTX vandringskängor för damer, speciellt designade för äventyrliga kvinnor som letar efter komfort och prestanda under sina utomhusutflykter. Varumärket Meindl är känt för sin hantverksskicklighet och kvalitet, och dessa skor är inget undantag. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är de både praktiska och estetiskt tilltalande.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vandrare är dessa skor ett perfekt val för dina vandringar, oavsett om det är i bergen, i skogen eller i tuff terräng. Yttersulan i gummi ger optimalt grepp, medan ovandelen i läder och Gore-Tex är vattentät och andas. Så du kan korsa vattendrag och pölar utan att oroa dig för att bli blöt om fötterna.

Skorna är bekväma och slitstarka och har dessutom ett exakt rapide snörningssystem för perfekt passform. Så att du kan gå med stabilitet och stöd, även i den tuffaste terrängen. Dessutom anpassar sig fodret med minnesskum efter din fot för skräddarsydd komfort.

Oavsett om du ska ta en kort promenad eller en lång vandring kommer Meindl Stowe GTX vandringskängor att vara dina trogna allierade. Deras lätthet och flexibilitet gör att du kan gå i timmar utan att känna dig trött, medan deras motstånd garanterar dig hållbarhet.

Kort sagt, vandringskängor för damer från Meindl Stowe GTX är ett viktigt val för alla vandringsentusiaster som letar efter kvalitetsutrustning. Så kom igen, unna dig det bästa för ditt nästa utomhusäventyr med Meindl.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3473-10
Färg Braun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Mellanhög överdel