Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2

Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2

Börjar på: 2 570,97 kr

1 928,23 kr

-25%
running Puma Deviate Nitro Elite 2 skor: reaktivitet, propulsion och dämpning av premier ordning i ett extremt lätt paket.

Slut i lager

Beskrivning

Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2

Artikelinformation
Deviate Nitro Elite 2 är en löparsko för nästan alla löpare som erbjuder responsivitet, propulsion och premier dämpning i ett extremt lätt paket. Den här modellen är utformad för löpare som är ute efter PR (personbästa) i tävlingssammanhang.

DeviateEliteV2 är 60 g lättare än Deviate och har tunnare gummi, en mer motståndskraftig kolfiberplatta och en tunnare ovandel utan foder för att maximera andningsförmågan. Plattan är omdesignad i den andra versionen för att vara mer solid och omvandla skummet till en bättre fjäder, vilket bidrar till effektiviteten. En ny fotform anpassar sig till en större variation av läster, en rakare stortå och ett 2 mm lägre drop (nu 6 mm) för att maximera skummet för bättre effektivitet. En ny vadderad hälkrage kombineras med förfinat stöd för ögat för att maximera lockdown. Yttersulan är utformad för att fungera på en mängd olika underlag.
DeviateEliteV2 är den mest demokratiska löparskon i vårt sortiment och kommer att bli en succé hos både konsumenter och återförsäljare Puma.
Mellansula
MIDSOLE

NITRO ELITE
Skumteknologi Elite som ger optimal respons i ett extremt lätt paket.

INNOPLATE
Innovativ platta utformad för att fungera som en hävstång för maximal energiöverföring vid avspark, här i en materialisering av 100% kolfiber.
Yttersula
Yttersula

PUMAGRIP GUMMI
PUMAGRIP ger grepp för dina mest kraftfulla toe-offs, utvecklad speciellt för Deviate Elite, utformad för att utmärka sig i de flesta väderförhållanden.

nydesignad slitbana blockerar och formar
Den nya slitbanan fungerar annorlunda

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 377786-02
Färg röd/blå
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Nitro Deviate
Drop 6 mm