Friidrottsskor Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Friidrottsskor Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Börjar på: 2 448,54 kr

1 971,69 kr

-19%
Öka din prestation på banan med Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 träningsskor, utformade för krävande idrottare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 448,54 kr

1 971,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Friidrottsskor Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 är det ultimata valet för idrottare som vill ha prestanda och snabbhet på löparbanan. Skorna är designade av det välkända varumärket Puma och är speciellt framtagna för långdistanslöpare och sprinters. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är de den perfekta blandningen av stil och funktionalitet.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och med stor omsorg om detaljerna, vilket ger perfekt passform och optimal komfort för fötterna. Den lätta, ventilerande mesh-överdelen möjliggör maximal luftcirkulation och håller dina fötter svala och torra även under de mest intensiva träningspassen. Den i mellansulan integrerade Nitro™ Elite+ 4-tekniken ger optimal dämpning och energiåtergivning för maximal propulsion vid varje steg.

Oavsett om du är en långdistanslöpare som vill slå ditt personbästa eller en sprinter på jakt efter snabbhet, kommer sportskorna Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 att uppfylla alla dina förväntningar. Den greppvänliga gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag, medan den lätta nylon -plattan ger extra stabilitet för optimal prestanda.

Som ett världsberömt sportmärke är Puma känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 sportskor drar du nytta av hela varumärkets expertis och kunnande för att hjälpa dig att uppnå dina idrottsliga mål.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en passionerad amatör, är dessa skor ett viktigt val för alla dina friidrottstävlingar och träningspass. Så vänta inte längre, kom före konkurrenterna och ta på dig Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 friidrottsskor för oslagbar prestanda på banan.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 380000-01
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen