Friidrottsskor Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Friidrottsskor Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Börjar på: 2 448,54 kr

1 958,83 kr

-20%
Släpp loss din potential med Puma Teamwear evoSPEED Future 6 sportskor - ultimat prestanda för idrottare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 448,54 kr

1 958,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Friidrottsskor Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Vår evoSPEED -kollektion har utformats speciellt för idrottare som behöver maximal hastighet och innehåller den senaste bantekniken och är redo att slå rekord. Lätt och responsiv, med en kolfiberplatta för förbättrad propulsion, huit permanenta spikar och en strömlinjeformad silhuett, detta är det perfekta prestandaparet för kraftsprinters.


Mellansula


Lättviktig mellansula Lättviktig mellansula som andas. Cementerad till Strobel-brädan.


Yttersula


Pebax ¾ längdplatta Aggressiv sprintplatta med 8 lätta permanenta spikar för ultimat grepp... PWRPLATE i kolfiber Innerplatta i kolfiber för optimal propulsion. Sträcker sig från mellanfoten till framfoten i två fingrar, inklämd mellan den yttre och inre Pebax-plattan Fullängds innerplatta Innovativ konstruktion som ger bättre markkontakt med mindre tjocklek mellan foten och plattan. Detta ökar den proprioceptiva medvetenheten och förbättrar därmed greppet på marken.


Övre del


Vävt övermaterial för lättviktigt stöd. Sömlös konstruktion med multizonmaterial för riktat stöd, andningsförmåga och komfort. Infälld kolfiber för att låsa foten säkert på plats. Öppen vävd konstruktion för lätt andningsförmåga - för varma sommarförhållanden på banan.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 380023-01
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen