Löparskor Puma Magnify Nitro 2 Tech

Löparskor Puma Magnify Nitro 2 Tech

Börjar på: 1 958,83 kr

1 396,90 kr

-29%
Dominera ditt lopp med skorna från running Puma Magnify Nitro 2 Tech, designade av det kända sportmärket Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 958,83 kr

1 396,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Puma Magnify Nitro 2 Tech

Skor från running Puma Magnify Nitro 2 Tech är det perfekta valet för löpare som söker prestanda och komfort. De är designade av det kända sportmärket Puma och har utvecklats speciellt för att uppfylla kraven hos de mest krävande löparna.

Tack vare sin banbrytande teknik erbjuder dessa skor en oöverträffad löpupplevelse. Mellansulan Nitro i skum ger optimal dämpning och överlägsen energiåtergivning vid varje steg. Detta minskar tröttheten och optimerar prestandan, oavsett om det gäller intensiv träning eller ett tävlingslopp.

Designen på dessa skor är också utformad för att ge perfekt stabilitet och stöd. Ovandelen i ventilerande mesh formar sig perfekt efter fotens form och ger en exakt och bekväm passform. Dessutom gör den anpassningsbara snörningstekniken att du kan justera spänningen i snörningen för optimalt stöd.

Skorna från running Puma Magnify Nitro 2 Tech har också en greppvänlig yttersula i gummi för utmärkt grepp på alla underlag. Oavsett om du springer på väg, bana eller trail kommer dessa skor att vara din pålitliga följeslagare, så att du kan ge ditt bästa.

Den moderna och eleganta designen gör skorna till ett perfekt val för stilmedvetna löpare. De finns i en rad olika färger och kombinerar prestanda och estetik för att ge dig en komplett löparupplevelse.

Kort sagt, skorna från running Puma Magnify Nitro 2 Tech är en verklig teknisk bedrift, utformade för krävande löpare som letar efter prestanda, komfort och stil. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare kommer de här skorna att vara din bästa allierade på alla distanser och i alla förhållanden. Lita på att Puma förser dig med den bästa utrustningen för dina lopp!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 380090-02
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Drop 10 mm
Stabilitet Neutre