Yoga tegelsten Yeaz Spirit

Yoga tegelsten Yeaz Spirit

599,90 kr

481,51 kr

-20%
Upptäck det åttkantiga blocket yoga Yeaz Spirit , det perfekta stödet för att ta din yoga och fitness utbildning till nästa nivå.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Yoga tegelsten Yeaz Spirit

yoga åttkantigt block SPIRIT är mer än bara ett vanligt block. SPIRIT är det perfekta stödet för att du enkelt ska kunna ta din yoga - och fitness -träning till nästa nivå.


Tack vare sin åttkantiga form erbjuder detta robusta block obegränsade möjligheter med fyra olika höjder och unika vinklar. Tack vare sin vinklade design kan SPIRIT användas platt eller diagonalt, och till och med på väggar. Detta ger den maximal mångsidighet och hjälper till att överbrygga avstånd.


Blocket är tillverkat av miljövänligt skum och är nästan dubbelt så starkt som standardblock tack vare sin extrema densitet på 400 g. SPIRIT har satts ihop av två block med sofistikerad teknik för att säkerställa idealisk höjd och stabilitet.


Den halkfria Soft-Touch-ytan med diskret skimrande effekt ger maximal komfort tack vare de rundade kanterna. Detta ergonomiska block i toppklass är lämpligt för både nybörjare och proffs. SPIRIT är den oumbärliga assistenten för att hitta det perfekta djupet och inriktningen i en pose. Det möjliggör en hög nivå av flexibilitet och rörlighet och främjar balans och stabilitet. Med SPIRIT kan du överskrida dina fysiska gränser och fördjupa din träning!

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 50371231
Färg sammet glöd
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen