Set med 2 yogaklossar och en handduk Yeaz Next Level

Set med 2 yogaklossar och en handduk Yeaz Next Level

2 069,02 kr

1 537,69 kr

-26%
Nå nästa nivå med den lyxiga set från yoga Yeaz Next Level: 2 unika block och en premiumhandduk i mikrofiber.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Set med 2 yogaklossar och en handduk Yeaz Next Level

Den lyxiga set NEXT LEVEL, bestående av 2 block av yoga och en premium mikrofiberhandduk.


Det unika åttkantiga blocket yoga är mer än bara ett vanligt block - det är det perfekta stödet för att ta din träning till nästa nivå med lätthet från yoga och fitness. Tack vare sin åttkantiga form erbjuder detta robusta block obegränsade möjligheter med fyra olika höjder och unika vinklar, och kan användas platt eller diagonalt tack vare sin vinklade design, samt mot väggar. Resultatet är maximal mångsidighet och hjälper till att överbrygga avstånd. Blocket är tillverkat av miljövänligt skum och är nästan dubbelt så starkt som standardblock tack vare sin extrema densitet på 400 g.


Den halkfria Soft-Touch-ytan med diskret skimrande effekt ger maximal komfort tack vare de rundade kanterna. Det ergonomiska Premium-blocket är utformat för både nybörjare och proffs och är ett viktigt hjälpmedel för att hitta det perfekta djupet och inriktningen i en pose. Det ger en hög nivå av flexibilitet och rörlighet och främjar balans och stabilitet.


Den högkvalitativa mikrofiberhandduken, med sin täta väv och olika färger, är det perfekta absorberande och hygieniska stödet för alla mattor på fitness och yoga. Tack vare den extremt halkfria YEAZ ADHERE-tekniken sitter sporthandduken stadigt fast på yoga och fitness mattor eller andra släta ytor, oavsett hur svettigt träningspasset är. Den multifunktionella handduken är mjuk, skonsam mot huden och snabbtorkande.


Med denna snygga och lyxiga set från yoga blir ta nästa yoga pass en riktig upplevelse. Din oumbärliga följeslagare i studion, under hemmaträningen och på resan. Berika ta nästa yoga, Pilates eller fitness session med en touch av bekväm mjukhet!


Färgmatchad till alla autres produkter YEAZ Yoga.

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 50373609
Färg strandglas
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen