Yogamatta och handduk Yeaz Caress [Storlek 188x68x0,5 cm]

Yogamatta och handduk Yeaz Caress [Storlek 188x68x0,5 cm]

2 681,16 kr

1 993,60 kr

-26%
Upptäck den lyxiga set YEAZ CARESS - en matta från yoga och fitness med en högkvalitativ mikrofiberhandduk.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Yogamatta och handduk Yeaz Caress

Den lyxiga set CARESS består av en yoga och fitness matta samt en mikrofiberhandduk av högsta kvalitet.


Den ekologiska gummimattan yoga på undersidan ger bästa möjliga grepp på golvet under varje fitness session och ger ultimat komfort tack vare Soft-Touch-ytan. Mjuk, slät och ändå halkfri och stabil, den lämnar inga märken på handflatorna och garanterar stabilitet och stabilitet. Mattan är extremt halksäker i både våta och torra förhållanden, även när du rör dig snabbt. Den matta ytan är fukttransporterande, absorberande, antibakteriell och luktresistent. Utmärkt isolering och stoppning fördelar trycket jämnt. Så att höfter, knän och handleder sitter bekvämt på denna behagliga matta under dina träningspass.


Den högkvalitativa mikrofiberhandduken med sin täta väv och matchande färger är det perfekta absorberande och hygieniska överdraget för alla mattor på fitness och yoga. Tack vare den extremt halkfria YEAZ ADHERE-tekniken sitter sporthandduken stadigt fast på yoga och fitness mattor eller andra släta ytor, oavsett hur svettigt träningspasset är. Den multifunktionella handduken är mjuk, skonsam mot huden och snabbtorkande.


Med denna snygga och lyxiga set från yoga blir ta nästa yoga pass en riktig upplevelse. Din oumbärliga följeslagare i studion, under hemmaträningen och på resan. Berika ta nästa yoga, Pilates eller fitness session med en touch av bekväm mjukhet!


Färgmatchad till alla autres produkter YEAZ Yoga.

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 50373614
Färg strandglas
Färg Blå
Storlek 188x68x0,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen