Yogaband och yogamatta Yeaz Move Up [Storlek 188x68x0,5 cm]

Yogaband och yogamatta Yeaz Move Up [Storlek 188x68x0,5 cm]

2 191,45 kr

1 654,11 kr

-25%
Mattan yoga MOVE UP med extra stabil 2in1-rem från Yeaz, ett MÅSTE för varje yoga - och fitness-session.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Yogaband och yogamatta Yeaz Move Up

Den lyxiga mattan från yoga MOVE UP med sitt extra stabila 2in1 sportband för yoga och fitness är ett MUST-HAVE för varje yoga, pilates eller fitness session.


yoga:s miljövänliga gummimatta på undersidan ger bästa möjliga grepp på golvet under varje fitness träningspass och ger ultimat komfort tack vare Soft-Touch-ytan. Mjuk, slät och ändå halkfri och stabil, den lämnar inga märken på handflatorna och garanterar stabilitet och stabilitet. Mattan är extremt halksäker i både våta och torra förhållanden, även när du rör dig snabbt. Den matta ytan är fukttransporterande, absorberande, antibakteriell och luktresistent. Utmärkt isolering och stoppning fördelar trycket jämnt. Så dina höfter, knän och handleder sitter bekvämt på denna behagliga matta under dina träningspass.


Det lyxiga, extra stabila 2in1-bandet från yoga och fitness ger ett säkert och halkfritt grepp, även i de mest krävande positionerna. Tack vare det högkvalitativa materialet nylon och de elastiska inläggen passar detta slitstarka band för alla nivåer av fitness.


Oavsett om det gäller exakt träning, uppvärmning, balanspositioner, förbättrad hållning, flexibilitet och styrka eller helt enkelt för att lindra spänningar, är det det perfekta stödet för att fylla alla dina mobilitetsluckor. De utdragbara sektionerna på båda sidor om axeln säkerställer en bekväm svängning för alla träningspass och transport av alla mattor, även de tyngsta.


MOVE UP är perfekt för ta nästa yoga, Pilates eller fitness session! Förläng din kropp med MOVE UP och gör det lätt som en fjäder att bära din matta! Din oumbärliga följeslagare på gymmet, under träningspass hemma och på resan.


Färgmatchad till alla autres produkter YEAZ Yoga.

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 50375068
Färg sammet glöd
Färg Rose
Storlek 188x68x0,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen