Vattentät jacka för kvinnor Yeaz Chazy

Vattentät jacka för kvinnor Yeaz Chazy

Börjar på: 1 824,17 kr

1 358,45 kr

-26%
Upptäck den vattentäta damjackan Yeaz Chazy, den perfekta kombinationen av funktionalitet, design och komfort, perfekt för alla dina utomhusaktiviteter.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 824,17 kr

1 358,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Yeaz Chazy

Vindjackan CHAZY är den perfekta kombinationen av funktionalitet och design.


Vindjackan är perfekt för vandring, löpning, mountainbike, skidåkning och många autres utomhusaktiviteter. Jackan kombinerar ett meshfoder med ett lager av nylon för att ge utmärkt vindskydd och en mjuk ultra känsla. Det mjuka nylon -materialet ger maximal rörelsefrihet och andningsförmåga. Den speciella kvaliteten på materialet garanterar hållbarhet. Detta gör CHAZY till det perfekta valet för utflykter i naturen. Tack vare den partiella dragkedjan fram vid kragen och den nedre vänstra dragkedjan ger vindjackan perfekt ventilation. Med elastiska dragsnören i huva och midja kan jackan anpassas individuellt för att passa många olika kroppsformer. Vindjackan CHAZY är fjäderlätt och tar inte mycket plats, så den får enkelt plats i ryggsäcken eller fickan.


Den sportiga modellen CHAZY imponerar med sin optimala passform som ger den en avslappnad look look. Kombinationen av modern och funktionell design gör vindjackan till den perfekta följeslagaren - oavsett om det gäller vardagsanvändning, utflykter, vandringar, stadspromenader eller sportäventyr i naturen.


Yttertyg: 78 g/m², kroppsfoder i mesh: 130 g/m², ärmfoder i taft: 65 g/m².

Mer information

Varumärke Yeaz
Tillverkarens SKU 50379279-50367315
Färg pulver
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen