3/4-leggings för kvinnor Kari Traa Louise

3/4-leggings för kvinnor Kari Traa Louise

Börjar på: 845,29 kr

670,19 kr

-21%
Välj komfort och stil med legging 3/4 Kari Traa Louise, perfekt för dina löppass.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 845,29 kr

670,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

3/4-leggings för kvinnor Kari Traa Louise

legging 3/4 Kari Traa Louise för damer är det perfekta valet för alla löparentusiaster. Designad av det kända märket Kari Traa, denna legging erbjuder inte bara elegant, modern styling, utan också exceptionell prestanda för dina träningspass.

legging är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm mot huden. 3/4-designen ger maximal rörelsefrihet samtidigt som den ger optimal täckning, perfekt för varmare väder. Det elastiska midjebandet ger perfekt passform, medan de platta sömmarna minskar skav för ökad komfort.

Förutom att vara bekväm är denna legging också mycket funktionell. Det ventilerande tyget transporterar bort fukt så att du håller dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass. Dessutom har den en diskret ficka för förvaring av småsaker som nycklar eller telefon.

Women's legging 3/4 Kari Traa Louise är inte bara praktisk och bekväm, den är också otroligt snygg. Den eleganta, moderna designen med diskreta mönster ger din löparoutfit en touch av stil. Oavsett om du springer på banan eller på gatorna kommer du säkert att vända huvuden med denna legging.

Denna legging finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer och är ett måste för alla löpare med passion för mode och sport. Så vänta inte längre, unna dig legging 3/4 Women's Kari Traa Louise för löppass som är både bekväma och trendiga.

Mer information

Varumärke Kari Traa
Tillverkarens SKU 621900
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen