Vandringskängor för kvinnor Meindl Ohio Winter GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl Ohio Winter GTX

Börjar på: 3 121,90 kr

2 906,91 kr

-7%
Upptäck den ultimata komforten och prestandan med vandringskängor för damer Meindl Ohio Winter GTX. Perfekta för dina utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 3 121,90 kr

2 906,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Ohio Winter GTX

Meindl Ohio Winter GTX vandringskängor för damer är speciellt utformade för äventyrare och vintervandringsentusiaster. Det välkända varumärket Meindl har lagt all sin kunskap och expertis på att skapa denna sko av högsta kvalitet, som ger optimal komfort och skydd för kvinnofötter.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger exceptionellt grepp i alla typer av terräng. Det integrerade Gore-Tex-membranet garanterar total vattentäthet och håller fötterna torra även under de våtaste förhållandena. Dessutom håller det mjuka, varma ullfodret dina fötter varma och bekväma, även i minusgrader.

Dessa vandringskängor för damer har också en mellansula i EVA-skum för maximal dämpning och stabilitet. Yttersulan Vibram i gummi ger utmärkt grepp och nötningsbeständighet, vilket gör den till ett perfekt val för tuff terräng.

Dessa skor är utformade för att passa den kvinnliga foten perfekt och erbjuder oöverträffad komfort även på långa vandringar. Det exakta snörningssystemet ger en skräddarsydd passform för perfekt fotstöd.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare är Meindl Ohio Winter GTX vandringskängor för damer det perfekta valet för dina vinteräventyr. Med en perfekt blandning av komfort, skydd och hållbarhet är dessa kängor en bra investering för dina vandringar i bergen eller skogarna.

Vänta inte längre utan utrusta dig med de bästa vandringskängorna för damer på marknaden. Meindl Ohio Winter GTX vandringskängor för damer kommer att bli din trogna följeslagare på alla dina vinteräventyr, så att du kan njuta av naturen i fullständig säkerhet och komfort. Så ta på dig dem och börja ditt äventyr nu!

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7623-29
Färg jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam