Vandringskängor för kvinnor Meindl Gastein GTX

Vandringskängor för kvinnor Meindl Gastein GTX
Börjar på: 3 783,00 kr
Upptäck den oöverträffade komforten och prestandan hos Meindl Gastein GTX vandringskängor för damer. Redo att följa dig på varje stig.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Meindl Gastein GTX

Ta dig an de tuffaste stigarna med vandringskängor för damer från Meindl Gastein GTX. Dessa skor är designade av det kända märket Meindl och är speciellt anpassade för hängivna vandrare som letar efter komfort och prestanda.

Vandringskängorna Meindl Gastein GTX är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar exceptionell hållbarhet. Gore -Tex-tekniken säkerställer total vattentäthet, så att du kan korsa bäckar och våt terräng utan att oroa dig för att få fötterna våta. Dessutom ger Gore-Tex-membranet också andningsförmåga, vilket håller dina fötter torra och bekväma även på långa vandringar.

Vandringskängorna Meindl Gastein GTX har utformats speciellt för kvinnor och erbjuder en perfekt passform och optimalt stöd för kvinnofötter. Mellansulan i EVA-skum dämpar varje steg och minskar trötthet och smärta i fötter och leder. Yttersulan Continental Grip i gummi ger dig exceptionellt grepp i alla typer av terräng, oavsett om det är stenar, leriga stigar eller hala ytor.

Den snygga, moderna designen på Meindl Gastein GTX vandringskängor gör dem också till ett perfekt val för stilmedvetna äventyrare. Oavsett om du ska vandra i bergen eller ta en promenad i skogen kommer de här skorna aldrig att svika dig.

Låt inte dina skor sakta ner dig på dina utomhusäventyr. Välj Meindl Gastein GTX vandringskängor för damer och njut av dina upptäcktsfärder med självförtroende och komfort.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 7747-01
Färg svart/brun
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam