Ögonmassageapparat för kvinnor Garett Beauty Relax Eye [Storlek 195x96x38 mm]

Ögonmassageapparat för kvinnor Garett Beauty Relax Eye [Storlek 195x96x38 mm]
1 522,14 kr
Koppla av och ta hand om dina ögon med den trådlösa ögonmassageapparaten Garett Beauty Relax Eye. Upptäck dess många funktioner för optimal avkoppling.

Slut i lager

Beskrivning

Ögonmassageapparat för kvinnor Garett Beauty Relax Eye

Garett Massageapparat Beauty Relax Eye
Behöver du koppla av efter en hård dag? Sätt på dig Garett Beauty Relax Eye, lyssna på din favoritspellista och koppla av medan du tar hand om den känsliga huden runt ögonen. Denna trådlösa enhet med justerbart band och masserande kuddar är det perfekta sättet att koppla bort verkligheten för en stund och fördjupa dig i en värld av djup avslappning. Visst låter det bra? Men det är inte allt: upptäck alla funktioner hos vår ögonmassager Garett Beauty Relax och ta din avslappning till nästa nivå!


Luftkompression
Luftkompressionstekniken stimulerar nervsystemet och ökar massagens kvalitet och effektivitet. Enheten tvingar in luft i dynorna, vilket ger en avslappnande och terapeutisk tryckmassage.

Varmkomprimeringsfunktion
Uppvärmda kuddar stimulerar blodcirkulationen, stödjer ögonmusklerna, lindrar torrhet och minskar ögontrötthet. Den varma kompressfunktionen har också en avslappnande effekt, så använd den gärna när du behöver en paus.

Vibrerande massage
Den vibrerande massagefunktionen stimulerar blodcirkulationen, förbättrar elasticiteten i ciliarmusklerna och hjälper ögonmusklerna att anpassa sig till ändrade förhållanden. Den mjuka vibrerande massagen ger också utmärkt avslappning, vilket gör apparaten idealisk för daglig vila.

Infraröd rörelsesensor
Den inbyggda infraröda rörelsesensorn gör det enkelt att styra apparaten. Med en enkel handrörelse kan du justera lufttrycksläget och massagens intensitetsnivå.

Inbyggda högtalare och uppladdningsbart batteri
Lyssna på din favoritmusik via Bluetooth och styr enheten med hjälp av röstmeddelanden. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet gör att du kan ta med dig Garett Beauty Relax ögonmassagerare vart du än går, så att du kan koppla av när och var du vill!

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 90191010-RELAX_EYE_BIAL
Färg vit
Färg Vit
Storlek 195x96x38 mm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen