Badmössa Arena Pop Art

Badmössa Arena Pop Art

195,89 kr

174,09 kr

-11%
Badmössan Arena Pop Art: ett måste för simmare som vill ha stil och prestanda i vattnet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Badmössa Arena Pop Art

Arena Pop Art badmössa är det perfekta valet för ivriga simmare som letar efter en accessoar som är både funktionell och trendig. Med sin färgglada,art pop-inspirerade design hjälper denna badmössa dig att sticka ut i poolen samtidigt som den skyddar ditt hår från de skadliga effekterna av klor.

Badmössan tillverkas av det kända sportmärket Arena och är tillverkad av material av högsta kvalitet för optimal hållbarhet och komfort. Det klor- och blekningsbeständiga tyget gör att du kan njuta av massor av träningspass utan att oroa dig för att din keps ska slitas ut.

Badmössan Arena Pop Art passar alla simmare, från nybörjare till erfarna simmare. Den ergonomiska formen anpassar sig perfekt till ditt huvud, vilket ger en bekväm och säker passform för distraktionsfri simning.

Dessutom har simmössan ett silikonfoder som garanterar en perfekt tätning och förhindrar att vatten tränger in i öronen, så att du kan koncentrera dig helt på simningen. Dessutom är den lätt att ta på och av, vilket gör den idealisk för personer som har bråttom eller för tävlingar.

Oavsett om du tränar i poolen eller i öppet vatten kommer Arena Pop Art simmössa att vara din viktigaste allierade för optimal prestanda. Så varför inte lägga till en touch av stil till din simutrustning med denna unika och trendiga keps? Beställ Arena Pop Art badmössa nu och gör dig redo att göra ett stänk i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 91659-20
Färg sortiment
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen