Badmössa Arena

Badmössa Arena

122,43 kr

114,23 kr

-7%
Upptäck komforten och prestandan hos Arena badmössa för en optimal simupplevelse med det välkända märket Arena.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Badmössa Arena

Arena badmössa är ett viktigt tillbehör för alla simmare. Badmössan är designad av det kända märket Arena och är speciellt framtagen för simentusiaster som vill kombinera komfort, prestanda och stil.

Badmössan är tillverkad av högkvalitativa material och har utmärkt motståndskraft mot klor och havsvatten, vilket gör den perfekt för regelbunden användning i poolen eller till sjöss. Dessutom har den en ergonomisk form som omsluter huvudet perfekt för optimal passform och minskat motstånd i vattnet.

Badmössan Arena finns i en mängd olika livfulla färger och unika designer, så att du kan välja den som bäst passar din personlighet och stil. Förutom att vara estetiskt tilltalande är denna badmössa också mycket funktionell. Den har ett silikonfoder som ger en säker och bekväm passform när du simmar.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är Arena badmössa ett måste för att förbättra din prestation i vattnet. Den minskar motståndet så att du kan simma snabbare och mer effektivt. Dessutom skyddar den ditt hår från de skadliga effekterna av klor och saltvatten, så att du får ett friskt och glänsande hår efter varje simtur.

Denna badmössa är inte bara lämplig för simning i poolen, utan är också perfekt för simning i öppet vatten. Dess strömlinjeformade form och säkra passform gör den till det perfekta valet för långa distanser i havet eller sjön.

Kort sagt, Arena badmössa är en produkt av högsta kvalitet för simentusiaster. Med sin estetiska design, funktionalitet och tålighet kommer den att följa med dig på alla dina simpass och hjälpa dig att uppnå dina mål. Vänta inte längre med att lägga till denna badmössa till din simutrustning och njut av en bättre upplevelse i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 91662-71
Färg Svart/Silver
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen