Badmössa för barn Arena Print Jr Assortment

Badmössa för barn Arena Print Jr Assortment

171,40 kr

137,73 kr

-20%
Dyk ner i vattnet med stil med barnbadmössan Arena Print Jr Assortment, perfekt för unga simmare med en passion för simning!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Badmössa för barn Arena Print Jr Assortment

Arena Print Jr Assortment badmössa för barn är den ultimata accessoaren för unga simmare med en passion för vatten. Badmössan är designad av det kända märket Arena och kombinerar stil och funktionalitet för optimal prestanda i vattnet.

Badmössan är speciellt utformad för barn och är anpassad till de yngsta simmarnas form, vilket ger en perfekt och bekväm passform. Det mjuka, slitstarka silikonmaterialet ger utmärkt motståndskraft mot klor och UV-strålar, vilket garanterar långvarig användning.

Den färgglada, lekfulla designen på denna badmössa kommer garanterat att tilltala barn och uppmuntra dem att fördjupa sig i vattnet och njuta av sin favoritsport till fullo. Tack vare de många olika designerna kommer varje barn att kunna hitta den mössa som passar just dem, vilket ger en touch av personlighet till deras simoutfit.

Oavsett om det gäller träning eller tävling är denna badmössa junior ett perfekt val för unga simmare. Den ger ett effektivt skydd för håret och förhindrar irritation orsakad av klor och salt. Dessutom håller den håret på plats, vilket ger en bekvämare, distraktionsfri simupplevelse.

Gör simning till en rolig och trevlig upplevelse för dina barn med Arena Print Jr Assortment badmössa för barn. Med sin överlägsna kvalitet och roliga design är den det perfekta valet för unga simmare med en passion för sport och stil. Ge ditt barn den ultimata accessoaren för optimal prestanda i vattnet med denna badmössa från Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 94171-110
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior