Löparskor Mizuno Wave Skyrise 5

Löparskor Mizuno Wave Skyrise 5
Börjar på: 1 811,33 kr
Optimera din löpning med nya Mizuno Wave Skyrise 5 - den perfekta fusion av komfort och prestanda för running.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 811,33 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Mizuno Wave Skyrise 5

running Mizuno Wave Skyrise 5 skor är den senaste innovationen från det kända varumärket Mizuno, speciellt utformade för löpentusiaster. Med dessa skor kan du nå nya höjder när det gäller komfort, prestanda och stil.

Tack vare sin banbrytande teknik erbjuder Mizuno Wave Skyrise 5 exceptionell dämpning för att absorbera stötar vid varje steg. Det innebär att du kan springa längre utan att känna smärta eller trötthet i fötterna. Dessutom ger yttersulan i gummi utmärkt grepp på alla underlag, vilket är avgörande för säker löpning.

Den eleganta, moderna designen på skorna Mizuno Wave Skyrise 5 gör dem också till ett perfekt val för dem som värdesätter sin stil när de tränar. Dessa skor finns i en mängd olika färger och gör att du sticker ut på banan eller på vägen.

Som ett världsberömt sportmärke är Mizuno känt för sin kvalitet och känsla för detaljer. Wave Skyrise 5 är inget undantag, med högkvalitativa material och robust konstruktion för långvarig hållbarhet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare är skor från running Mizuno Wave Skyrise 5 ett viktigt val för att förbättra din prestation och ta hand om dina fötter under hela löprundan. Så köp dina skor idag och gör dig redo för en exceptionell löparupplevelse.

Mer information

Varumärke Mizuno
Tillverkarens SKU J1GC240901
Färg turbulens/citrus/nasturtium
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Wave Skyrise
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre