Löparskor Mizuno Wave Ultima 15

Löparskor Mizuno Wave Ultima 15
Börjar på: 1 750,95 kr
Mizuno Wave Ultima 15 skor, speciellt utformade för löpning, kombinerar prestanda och komfort för den ultimata löparupplevelsen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 750,95 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Mizuno Wave Ultima 15

Skorna running Mizuno Wave Ultima 15 är en förbättrad version av märkets berömda serie löparskor Mizuno. Skorna är utformade för att ge optimal prestanda för löpare av alla förmågor och är det perfekta valet för dem som söker både komfort och prestanda.

Kärnan i designen är Mizuno:s banbrytande Wave-teknik. Den kombinerar en högkvalitativ mellansula med en vågformad Wave-platta för att ge exceptionell dämpning och stabilitet. Detta gör att varje steg smidigt anpassas till fotens rörelser, vilket minskar risken för skador.

Komfort är också en prioritet för Mizuno och Wave Ultima 15 är inget undantag. Mellansulan i U4ic-skum, i kombination med ett ventilerande meshfoder, ger dämpning och ventilation för att hålla fötterna torra och bekväma även under de mest intensiva löprundorna.

Yttersulan i X10-gummi ger exceptionellt grepp och hållbarhet, medan Mizuno:s SmoothRide-teknik säkerställer en smidig övergång från häl till tå för ett mjukare och mer effektivt löpsteg.

Dessa skor från running Mizuno är också lätta och flexibla, vilket gör dem perfekta för långdistansträning eller snabba löprundor. Med sin snygga design och strömlinjeformade silhuett är de också idealiska för dem som letar efter en modern, sportig look.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare är skorna från running Mizuno Wave Ultima 15 ett kvalitetsval som följer med dig på alla dina löprundor. Med sin perfekta kombination av teknik, komfort och stil hjälper de dig att nå dina mål med självförtroende och lätthet. Beställ nu och upptäck varför löpare över hela världen litar på Mizuno för sina löparskor.

Mer information

Varumärke Mizuno
Tillverkarens SKU J1GC241803
Färg marinblå pion/vit/badmössa
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Drop 12 mm
Stabilitet Neutre