Löparskor Mizuno Wave Rebellion Flash 2

Löparskor Mizuno Wave Rebellion Flash 2
Börjar på: 2 294,35 kr
Dominera ditt lopp med skor från running Mizuno Wave Rebellion Flash 2, det självklara valet för alla running-entusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 294,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Mizuno Wave Rebellion Flash 2

Skorna från running Mizuno Wave Rebellion Flash 2 är det perfekta valet för löpare som vill ha fart och prestanda. Skorna är designade av det kända märket Mizuno och kombinerar stil, komfort och den senaste tekniken för att hjälpa dig att nå dina löparmål.

Wave-tekniken från Mizuno, i mellansulan, ger exceptionell dämpning och stabilitet för ett mjukt och effektivt löpsteg. Den absorberar också stötar för att skydda lederna och förebygga skador.

Yttersulan i X10-gummi ger överlägset grepp på alla underlag, oavsett om det är väg eller bana. Den är också slitstark, så du kommer att kunna njuta av ditt par skor under lång tid framöver.

Ovandelen i ventilerande mesh ger optimal ventilation så att fötterna hålls svala och torra under träningen. Dessutom säkerställer Dynamotion Fit-tekniken perfekt fotstöd för en mer bekväm och effektiv löpning.

Skorna från running Mizuno Wave Rebellion Flash 2 är inte bara högpresterande, de har också en modern, dynamisk look look som inte kommer att gå obemärkt förbi i backen. De finns i en rad livfulla färger som passar din stil och personlighet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare är skor från running Mizuno Wave Rebellion Flash 2 ett säkert sätt att förbättra din prestation och hjälpa dig att tänja på dina gränser. Så vänta inte längre och unna dig detta par högpresterande skor för ditt nästa lopp!

Mer information

Varumärke Mizuno
Tillverkarens SKU J1GC243501
Färg vit/svart/harbor mist
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Wave Rebellion
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre