Löparskor Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Löparskor Mizuno Wave Rebellion Pro 2
Börjar på: 2 898,13 kr
Skon från running Mizuno Wave Rebellion Pro 2, för en behaglig och högpresterande löptur. Upptäck kvaliteten hos varumärket Mizuno.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 898,13 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Skor från running Mizuno Wave Rebellion Pro 2 är det perfekta valet för passionerade löpare som letar efter exceptionell prestanda. Skorna är designade av det kända varumärket Mizuno och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, stabilitet och hållbarhet för att hjälpa dig att nå dina löparmål.

Wave-tekniken från Mizuno är kärnan i dessa skor från running och ger dynamisk dämpning och oöverträffad stabilitet för en smidig, responsiv löpning. Mellansulan i U4icX-skum ger utmärkt rebond, medan den vågformade Wave-plattan säkerställer en smidig övergång från häl till tå.

Med en lätt ovandel i mesh som andas håller skorna fötterna svala och torra, även under de mest intensiva löprundorna. Dessutom minskar den sömlösa designen risken för skav och nötning för optimal komfort under hela löprundan.

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 har också en yttersula i X10-gummi som ger utmärkt grepp och exceptionell hållbarhet för användning på en mängd olika underlag. Oavsett om du springer på väg, bana eller stig ger dessa skor dig tillförlitligt grepp och stabilitet för säker löpning.

Förutom sin enastående prestanda är dessa skor från running också estetiskt tilltalande med sin snygga, moderna design. De finns i en rad olika färger så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare kommer skorna från running Mizuno Wave Rebellion Pro 2 att hjälpa dig att uppnå dina mål och tänja på dina gränser. Så vänta inte längre, köp dessa högkvalitativa skor och gör dig redo att dominera ditt nästa lopp på running.

Mer information

Varumärke Mizuno
Tillverkarens SKU U1GD241701
Färg vit/harbor mist/cayenne
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Wave Rebellion
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre