1-dels baddräkt för kvinnor Arena Modular

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Modular

Börjar på: 587,65 kr

398,50 kr

-32%
Dominera poolen med stil och komfort med Arena Modular 1-dels baddräkt för damer, speciellt utformad för simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 587,65 kr

398,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Modular

Upptäck den ultimata komforten och elegansen med denna 1-delade baddräkt för kvinnor Arena Modular. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena för kvinnor med passion för simning och är det perfekta valet för alla dina vattenaktiviteter. Med sin eleganta design och banbrytande tekniska funktioner kommer den säkert att uppfylla alla dina förväntningar.

Arena Modular 1-delad simdräkt för damer kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter kvinnokroppens kurvor och ger optimalt stöd och rörelsefrihet i vattnet. Den tidlösa färgen och eleganta designen gör den till en riktig modeupplevelse på stränder och vid poolen.

Förutom sitt raffinerade utseende är denna baddräkt fullpackad med tekniska funktioner som gör den till en riktig allierad för dina simningspass. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm. Det innovativa tyget ger UV-skydd och står emot klorvatten, vilket ger extra hållbarhet.

De smala, justerbara axelbanden ger perfekt passform och optimalt stöd för bysten. Den öppna ryggen ger stor rörelsefrihet för axlarna, perfekt för smidig, obegränsad simning. Dessutom är baddräkten helfodrad för optimal komfort och en stödjande känsla under hela din aktivitet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är Arena Modular Women's 1-piece simdräkt det perfekta valet för alla dina simningspass. Oavsett om det är för intensiva träningspass eller bara koppla av i poolen, kommer denna simdräkt att följa dig i stil och komfort.

Så vänta inte längre, välj denna 1-delade baddräkt för damer på Arena Modular och njut av dina vattenaktiviteter med självförtroende och elegans. Finns i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer, det är det viktigaste valet för kvinnor som vill kombinera prestanda och stil i sin simning. Beställ nu och låt dig förföras av kvaliteten och designen hos varumärket Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006122-580
Färg svart/turkisemulti
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen